Twee aanhoudingen verricht roofoverval Nickerie
29 Nov 2012, 06:00
foto


Er zijn twee aanhoudingen verricht door de politie van Nickerie in de brute berovingszaak. Maandag werd de familie P. aan de Bastiweg in het district op klaarlichte dag beroofd van sieraden, geld, laptop en mobiele telefoon. Drie daders zijn nog voortvluchtig, maar twee die hand- en spandiensten verleend hebben, zijn aangehouden. Dit zegt gewestelijk politiecommandant Stanley Benschop aan Starnieuws.

De politietopper merkt op dat deze twee personen onopgemerkt bleven voor de familie. Eén zat in de auto en de tweede heeft diensten verleend door een ander voertuig in te zetten. Het vermoeden bestaat dat de drie anderen, van wie twee al bekend zijn, uitgeweken zijn naar het buurland Guyana. Benschop deelt mee dat het onderzoek vordert en dat er goede vooruitzichten zijn.

Van het Openbaar Ministerie heeft de politiecommandant al toestemming gegeven om opsporingen van de twee bekende, voortvluchtigen, te plaatsen. Dit zal vandaag nog via diverse media bekendgemaakt worden. Op de samenleving wordt een beroep gedaan om mee te helpen en informatie die kan leiden tot aanhouding van deze criminelen door te spelen aan de politie.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May