Nieuw gebouw voor commissariaat Para
28 Nov 2012, 14:05
foto
De kraakperswagen voor Para.


Het district Para krijgt een nieuw commissariaatsgebouw, waarin alle administratieve diensten worden gehuisvest met een klantgerichte service. Volgens districtscommissaris, Jerry Miranda, moet de bouw aan het begin van het nieuwe jaar starten en de technische oplevering voor het einde van het hetzelfde jaar.

De aanbesteding van het nieuw gebouw moet reeds zijn geschied door het ministerie van Openbare Werken. Het gebouw zal geen verdiepingen hebben, waardoor het makkelijker bereikbaar is voor mensen met een fysieke beperking. In de tweede maand van 2013 wordt er een start gemaakt met de bouwwerkzaamheden. De bovenverdieping van het oud gebouw wordt gesloopt en de beneden verdieping zal beter worden ingericht. Gaandeweg zal bepaald worden hoe er wordt voorzien in de indeling van commissariaatsafdelingen en omliggende departementen. De oplevering staat gepland voor het einde van het volgend jaar.

Nieuw rollend materieel
Het districtsbestuur nam vandaag een kraakperswagen voor huisvuil en personenbusje in gebruik. De financiering hiervan geschiedt uit het districtskas. Het is de bedoeling dat het transporteren van huisvuil op milieu vriendelijke wijze geschied. Met deze kraakperswagen kan er veel meer vuil worden vervoerd dan de 4-ton trucks die nu vuilophaal doen. De bus zal personeel en andere districtsfunctionarissen verplaatsen naar hun werklocaties. Deze bus is efficiënt in gebruik. Miranda stelt dat alle aanschaffingen van werktuigen voor het commissariaat volgend jaar afgerond moeten zijn.

Marvin Moesan
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May