Stichting Unu Pikin houdt vrijdag een boekenmarkt
27 Nov 2012, 21:30
foto
Boekenmarkt van stichting Unu Pikin.


Stichting Unu Pikin houdt vrijdagmiddag een boekenmarkt. Er zijn allerlei kinderboeken en boeken voor volwassenen te koop. Ook zijn er leuke cadeautjes te vinden, voor kinderdag en de kerstdagen.

Op de boekenmarkt zijn heel veel boeken voor kinderen, zoals pockets, strips, prentenboeken, voorleesboeken en spelletjesboeken. Ook de volwassenen kunnen interessante boeken vinden tussen de romans en ontwikkelingsboeken over koken, psychologie, marketing of opvoeding. Ouders en kinderen kunnen samen naar de boekenmarkt komen, zegt Unu Pikin in een persbericht. Als de ouders bij de boeken kijken, kunnen de kinderen meedoen met een knutselactiviteit. Er is ook een kinderdag-grabbelton. Zoals gebruikelijk kosten de kinderboeken SRD 1. Er zijn ook speciale kinderboeken die als cadeau kunnen worden weggegeven, die iets duurder zijn.

In de sociale werkplaats van Stichting Unu Pikin wordt schoolmeubilair gemaakt door jongeren met en zonder een beperking. Tijdens de boekenmarkt werken de jongeren mee aan de verkoop en staan achter de kramen. Zo leren zij nieuwe vaardigheden zoals het omgaan met klanten en het beheren van hun eigen kas.

De stichting organiseert 2 of 3 keer per jaar een boekenmarkt. Met de boekverkoop wordt geld ingezameld voor diverse projecten, zoals de inrichting van schoolbibliotheken of het verstrekken van schoolpakketten.

De boekenmarkt van stichting Unu Pikin wordt vrijdag 30 november van 2 tot 5 uur namiddag gehouden bij de sociale werkplaats aan De Boerbuitenweg no. 34.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May