VSH Foods wil topkwaliteit blijven leveren
27 Nov 2012, 10:00
foto
VSH Foods is trots op het behaalde FSSC 22000 certificering.


NV VSH Foods heeft na acht jaar HACCP gecertificeerd te zijn, een hogere voedselveiligheidsstandaard verworven. Het bedrijf heeft met succes het Food Safety System Certificate 22000 (FSSC 22000) behaald. VSH Foods stelt dat het een absolute mijlpaal is. Dit is de hoogste voedselveiligheidsstandaard in de wereld, die ook van toepassing is op grote multinational als Kraft, Cargill, Coca Cola en Nestlé.

VSH Foods, voorheen Margarine- en Vettenfabriek, heeft het kwaliteitssysteem gerealiseerd om de voedselveiligheid te waarborgen en deze continue te bewaken. De consument zal merken dat er een consistentere kwaliteit is van het product en dat de voedselveiligheid van het product gewaarborgd is.

Topkwaliteit leveren
Krystal Wong A Foe, Marketing Officer van VSH Foods zegt aan Starnieuws dat een zwaar proces is ondergaan waarbij een aantal kwaliteitssystemen op orde zijn gebracht. "Dit heeft ons anderhalf jaar aan voorbereiding gekost", vertelt ze.

VSH Foods richt zich er op om blijvend, topkwaliteit margarine, boter en andere voedingsmiddelen op een veilige en hygiënische wijze te produceren, marketen en distribueren. Het bedrijf zal het verkregen niveau handhaven door periodiek het systeem te evalueren en te verbeteren. De certificering heeft ook een effect op de export. "Doordat wij volgens de hoogste voedselveiligheidsstandaard in wereld werken, kunnen wij dit als visitekaartje gebruiken naar onze bestaande en toekomstige distributeurs toe", stelt Wong A Foe.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May