Kwaliteit dienstverlening BvB is toe aan verbetering
27 Nov 2012, 04:00
foto
Minister Moestadja doet de officiële opening van het vernieuwd BvB te Kwatta.


Personeel van het Bureau voor Burgerzaken (BvB) te Kwatta werkt in een hernieuwd pand. Minister Soewarto Moestadja van Binnenlandse Zaken en John Saharie, directeur van het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB), deden de opening voor de her-ingebruikname van het gebouw, dat vier jaar geleden door de slechte staat waarin het verkeerde was gesloten.

“En met dit heugelijk feit is aangetoond dat er wordt geluisterd naar de klachten van het personeel van dit bureau, dat toen onder erbarmelijke omstandigheden zijn werk moest verrichten”, zei Saharie bij de opening. Moestadja gaf aan dat ook de kwaliteit van de dienstverlening aan een drastische aanpassing toe is.

Integer, Dienstbaar, Efficiënt, Effectief
De IDEE-ambtenaren die op deze kantoren gehuisvest worden, moeten invulling geven aan het beleid van de regering dat aanstuurt op een verbeterde dienstverlening. De IDEE-functionaris wordt gehuisvest in een voor hem normaal kantoor, maar hij of zij moet behalve effectief en efficiënt werken, ook integer en dienstbaar zijn, licht de voorlichting van Binnenlandse zaken toe. “De slechte dienstverlening moet tot het verleden behoren.”

Moestadja beloofde het personeel dat in samenwerking met de bond van CBB onder leiding van Ronald Hooghart aan zijn rechtspositie zal worden gewerkt. “Wees verzekerd dat deze regering onder leiding van president D.D. Bouterse ervoor zal zorgen dat wij tot in het verre binnenland zullen komen met moderne kantoren waarop de burger recht heeft”, zei hij ook.




Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May