Ook St Maarten viert Srefidensi
25 Nov 2012, 17:30
foto
Arian Chin a Tam alias dj Cat heeft St Maarten de Srefidensi-sfeer laten proeven. (Foto: Vincent Wadilie)


Dat Surinamers overal ter wereld wel te vinden zijn voor een feestje als het om Suriname gaat, is weer bewezen. Arian Chin a Tam meer bekend als Dj Cat heeft St Maarten op zijn kop gezet tijdens de Srefidensi viering op eiland. Fawaka Promotions had de dj special naar St Maarten gehaald om samen met de Surinaamse gemeenschap daar de 37ste verjaardag van de Republiek Suriname te vieren.

Het begon vrijdagavond al tijdens de warming up party bij één van hot spots van St Maarten, de Soggy Dollar bar. De vele toeristen die er waren spraken vol lof over de manier waarop dj Cat muziek afspeelde. Tijdens de owru-jari van de republiek gisteravond was de bar bomvol. Er waren lange rijen voor eten en de dansvloer was geen moment leeg. De inwoners van het eiland als de toeristen wilden allemaal op de foto vereeuwigd worden met dj Cat. Ze vonden het geweldig dat hij alle genres van muziek zo keurig bij elkaar kon afspelen en mixen.

En terwijl dj Cat vanavond terugvliegt naar Paramaribo, kijkt Fawaka Promotions tevreden terug op een geslaagde Srefidensi viering op St Maarten.

Vincent Wadilie
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May