Nickerie leeft economisch op
25 Nov 2012, 04:00
foto


De activiteiten rond de viering van Srefidensi in het district Nickerie hebben het district een economische boost gegeven. In Nickerie is de toegenomen koopkracht duidelijk te merken. Winkels, supermarkten, eethuizen, hotels, pompstations en andere bedrijven boeren goed door de drukte.

Servicestation eigenaar Johny Mahespalsingh heeft een goede bevoorrading aan brandstof. Hij deelt mee dat meer dan 1.5 miljoen liter in voorraad heeft. De ondernemer verkoopt veel meer brandstof nu. In een halve dag had hij meer dan 40.000 liter brandstof verkocht. Zijn servicestation is diverse keren bevoorraad. “Ik kan u verzekeren dat we genoeg brandstof hebben voor iedereen. En er zijn ook andere maatschappijen die brandstof verkopen”, zegt Mahespalsingh geruststellend.

Ook rijstmagnaat Imro Manglie vindt het een goede zaak dat de Srefidensi-viering voortaan niet een aangelegenheid van Paramaribo alleen zal zijn. Hij merkt op dat het om een nationale zaak gaat en het is goed dat de districten erbij betrokken worden. Door zo een grote activiteit krijgt het district in verschillende sectoren een economische opleving.
            video.gif video
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May