Managementbedrijf menselijk kapitaal gecertificeerd
23 Nov 2012, 20:30
foto
Een vertegenwoordiger van het certificeringsbedrijf DNV overhandigt HCMS-directeur Chivaro Gajadien het ISO 9001-2008 certificaat.


Human Capital Management Solutions (HCMS) NV, dat gespecialiseerd is in menselijk kapitaal, heeft een stap verder gezet in zijn dienstverlening. Het bedrijf heeft de test voor het ISO 9001-2008 certificeringsproces succesvol doorstaan.

Bij de audit is gekeken naar de effectiviteit van processen en structuren binnen de organisatie die van invloed zijn op de kwaliteit van de dienstverlening. Volgens HCMS-directeur Chivaro Gajadien betekent de toekenning van het ISO-certificaat dat zijn bedrijf in staat is om constant diensten van hoge kwaliteit te leveren aan al zijn partners. De audit is bepalend voor de certificering van bedrijven volgens internationale ISO-normen.

HCMS NV is het eerste Surinaams bedrijf dat zowel aan de ISO als TPS normen voor kwaliteitsmanagement voldoet. In juni heeft het bedrijf het TPS Award voor Total Quality Management en Lean Six Sigma methodieken ontvangen uit handen van professor Hubert Rampersad. “Met deze tweede onderscheiding is duidelijk dat HCMS NV een leidende rol vervult als het gaat om kwalitatieve dienstverlening in Suriname,” zegt Gajadien.

Het bedrijf is op 16 augustus 2006 opgericht als de eenmanszaak ‘De Oplossing’ en heeft een naamsverandering ondergaan naarmate het dienstenpakket zich uitbreidde. In de afgelopen jaren is de onderneming uitgegroeid tot een toonaangevend dienstverlenend bedrijf op het gebied van menselijk kapitaal in Suriname.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May