Top veiligheidsplan Nickerie in werking
23 Nov 2012, 16:10
foto
De gewestelijke politie commandant van Nickerie, Stanley Benschop.


De politie van Saramacca, Coronie en Nickerie zijn ingeschakeld om de veiligheid op de Oost-West-Verbinding te garanderen. Dit weekend worden duizenden mensen vanuit Paramaribo in Nieuw Nickerie verwacht. De gewestelijke politiecommandant van het district, Stanley Benschop, zegt aan Starnieuws dat een veiligheidsplan in werking is gesteld.

Alle gewapende machten, de speciale eenheden, het Bureau Nationale Veiligheid en de inlichtingendiensten zijn betrokken bij de veiligheid van het district. Benschop zegt dat niets aan het toeval wordt overgelaten. Er zijn goede afspraken gemaakt en er vindt continu afstemming plaats.

Benschop zegt dat overal langs de weg controle zal zijn. Dit wordt van te voren bekendgemaakt zodat mensen op de hoogte zijn. Nickerie heeft graag dat zoveel mogelijk mensen naar het district komen, maar de veiligheid komt op de eerste plaats. Bij de TW-brug bij Wageningen zal er ook extra politiebeveiliging zijn. Het gaat om een hulpbrug die gevaarlijk kan zijn als mensen de situatie niet kennen.

            video.gif video
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May