VHP-voorzitter neemt mediasecretariaat in gebruik
21 Nov 2012, 18:00
foto
VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi (rechts) neemt het mediasecretariaat van de partij in gebruik. Naast hem zit Kries Bajnath.


De VHP heeft een mediasecretariaat in gebruik genomen vandaag in het partijgebouw aan de Jagernath Lachmonstraat. Met een klik op de muis verrichtte voorzitter Chandrikapersad Santokhi de opening. Het hoofdbestuur heeft het mediaplan 2012-2015 van de mediacommissie onder leiding van Kries Bajnath goedgekeurd.

Bajnath zegt dat het mediasecretariaat de partij naar grotere hoogten wil brengen. De achterban én de samenleving zullen via de lokale media en de eigen sociale media beter geïnformeerd worden over de partij activiteiten en actualiteiten. Er zal gewerkt worden aan de verdere bouw van media en bibliotheekruimten. Binnenkort zullen er medewerkers worden aangenomen.

Santokhi is ingenomen met de activiteiten van de mediacommissie. Hij complimenteerde de commissie en de donoren uit het bedrijfsleven voor hun inzet en geste in computer-, copy-, meubilair en elektronica apparatuur. De VHP vindt het belangrijk dat de samenleving op de hoogte wordt gehouden van de activiteiten en de groei van de partij.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May