Samenkomst van vrienden leidt tot expo ‘Come Together’
21 Nov 2012, 10:00
foto


Bezoekers aan de expositie ‘Come Together’, die vanaf 27 november tot en met 2 december gehouden wordt, zullen verschillende vormen van kunst, zoals fotografie, schilder- en illustratiekunst, bij elkaar te zien krijgen. De officiële opening van dit evenement is op dinsdag 27 november om 19.00 uur in het Mitra-gebouw op de hoek van de Mahonylaan en Louiselaan 115.

Het idee van een expositie is ontstaan tijdens een samenkomst van vrienden die met verschillende vormen van kunst bezig zijn. Het thema Come Together houdt in dat er verschillende kunstvormen worden tentoongesteld. Het doel van deze expo is om de werkstukken te tonen aan een breder publiek. Naast het tonen van de werken biedt de expo ook de gelegenheid kunstenaars van verschillende kunstgebieden en niveaus bij elkaar te brengen voor het opdoen van inspiratie en het uitwisselen van ideeën.

Aan de expo nemen deel: Agnes Yang, Enver Lieuw, Ginoh Soerodimedjo, Kim Yang, Lucius Wouden en Sergio Baldew. Voor de deelnemende kunstenaars is dit een goede manier zich bloot te stellen aan het kritische oog van het grote publiek. Dit kan leiden tot het verbeteren van de eigen werken en het ontwikkelen van nieuwe ideeën, zegt de organisatie in een persbericht.

De openingstijden zijn van dinsdag tot en met zondag van 19.00 - 22.00 uur. Naast deze openingstijden zal er op de zaterdag en zondag ook gelegenheid zijn de kunststukken te bezichtigen tussen 9.00 en 12.00 uur ’s morgens.

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May