Kom voor uw gratis beweegrecept
17 Nov 2012, 08:00
foto


Bewegen verbetert je gezondheid en het is nooit te laat om ermee te beginnen. Een ieder kan zijn conditie gratis laten testen en krijgt vervolgens een beweegadvies op maat mee, een beweegrecept. Apotheek Soma en Boeroe Swing Paramedische Praktijk sluiten vandaag de Diabetesweek af op het Boys Terrein te Ma Retraite I.

De organisatoren van dit initiatief wijzen erop dat ook mensen met diabetes en andere aandoeningen beweging leefstijladvies nummer 1 is. De intensiteit van bewegen verschilt voor een ieder. Zaterdag wordt daarom door een individuele test, een beweegrecept meegegeven. Dit recept kan mensen met chronische aandoeningen goed op weg helpen.

Apotheek Soma en Boeroe Swing Paramedische Praktijk nodigen mensen met een chronische aandoening zoals Diabetes Mellitus, hoge bloeddruk en andere hart- en vaatziekten daarom speciaal uit om deel te nemen aan deze activiteit.

Bij apotheek Soma kan een ieder tijdens de Diabetesweek zijn bloedsuiker, BMI, vetpercentage en spierpercentage laten meten. Volgens Vijay Sewbarath Missier van Apotheek Soma kan het niet vaak genoeg gezegd worden: “Diabetes behandel je het best met een actieve leefstijl, beweging is het beste medicijn.” Hij roept dan een ieder ook op: “Kom voor uw beweegrecept en zorg voor een gezonde toekomst.”

Het evenement vandaag vindt plaats van half vijf 's middags tot zeven uur 's avonds op het Boys Terrein te Ma Retraite I
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May