Ontzielde lichamen woensdag naar Guyana
05 Nov 2012, 18:00
foto


De ontzielde lichamen van Charlene M. Lynch (41) en A. Isaak (53) en vermoedelijk de bestuurder, de 32-jarige man A.Saur, die allen omkwamen door een verkeersongeval afgelopen vrijdag, worden woensdag vervoerd naar Guyana.

Dit zegt gewestelijk politiecommandant van Nickerie, Stanley Benschop, aan Starnieuws. Van de vier inzittenden heeft alleen Wilma Lynch (72) het ongeval overleefd. Deze Guyanezen waren op vakantie in Suriname, maar het voertuig belandde in de trens met dit noodlottige gevolg.

Uit ziekenhuis ontslagen
De politietopper vertelt dat Wilma Lynch vandaag uit het L. Mungra Streekziekenhuis Nickerie ontslagen is. Zij heeft bevestigd dat er vier personen in de wagen waren. Zij is nu wel op de hoogte gesteld van het drama en is met haar familieleden terug naar het buurland. Omdat ze behoorlijk in de war was, is ervoor gekozen om haar niet gelijk te vertellen dat de drie overige inzittenden niet meer in leven zijn. Een veelbelovende vakantie, is voor haar in een nachtmerrie geëindigd. Zij heeft haar dochter Charlene, die voor haar zorgde, verloren bij dit tragisch ongeval.

Aangezien het niet om Surinamers gaat, moest er eerst toestemming gevraagd worden aan de procureur-generaal, waarna de ontzielde lichamen afgestaan kunnen worden. Dit is een kwestie van formaliteit, zegt Benschop.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May