Cricketcompetitie Paramaribo nog niet op topniveau
04 Nov 2012, 22:00
foto
De batsman van Victoria kijkt naar achteren terwijl de bal nog op zijn pad is. (Foto: Radjen Kisoensingh)


De wedstrijden tijdens de cricketcompetitie van de Surinaamse Cricket Bond in het dokter Snellenpark zijn nog niet op het gewenste niveau. Zondag kwamen Victoria en Amar Shaktie tegen elkaar uit. Opnieuw een wedstrijd waarbij partijen niet eens 40 van de reglementaire 50 overs konden uitbatten. Amar Shaktie won de wedstrijd.
Amar Shaktie won de toss en verkoos te batten en kwam tot een score van 206 all out in 37 overs. Topscoorder werd Jai Kanhai met 44 runs. Victoria aan bat, ging all out in slechts 21.2 overs. De jeugdige Yadram ging gemakkelijk door de innings van Victoria, die over het algemeen zeer ongedisciplineerd omging met de bat. Yadram pakte 6 wickets voor 7 runs in slechts 4.3 overs. Victoria ging all out voor 68 runs in 21.2 overs. Topscoorder bij Victoria werd Vishal Singh met 12 runs.

Van de theoretische 100 overs werden slechts 54 overs gespeeld. Tot nog toe is geen enkele ploeg meer dan 40 overs aan bat geweest en werden de wedstrijd in weinig overs beslist. De allerlaatste wedstrijd in deze competitie zal op 18 november gespeeld worden wanneer Amar Shaktie en Eagels elkaar zullen bekampen. Eagles heeft tot nog toe de volle winst binnen en staat op no 1 van de ranglijst, gevolgd door Paramaribo met 1 verliespartij en Amar Shaktie op de derde plaats eveneens met 1 verloren wedstrijd en tenslotte Victoria die alle drie wedstrijden verloren heeft.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May