Verkeersbarometer district Nickerie stijgt naar zeven
02 Nov 2012, 19:26
foto
Het voertuig uit Guyana is door de politie in beslag genomen voor nader onderzoek.


Twee vrouwen en een man hebben vanmiddag het leven gelaten bij een verkeersongeval ter hoogte van kilometer 192 in de middenstandspolder, nabij de Stalweide van Industrieel Imro Manglie. Een vrouw van middelbare leeftijd is voor verpleging in het Streekziekenhuis opgenomen. Dit deelt de gewestelijke politiecommandant, Stanley Benschop Starnieuws mee.

De sporen geven aan dat de auto naar rechts zwenkte en vervolgens in de trens terechtkwam. Met behulp van de brandweer en omstanders zijn de slachtoffers uit de trens gehaald. Er moet een technisch rapport opgemaakt worden om vast te kunnen stellen of het om een klapband ging of iets anders.

Volgens Benschop zijn de mensen vanmiddag met Canawaima overgestoken uit Guyana; ze gingen naar Paramaribo. Of er ook een kind in de auto zat, kan niet bevestigd worden door de politiecommandant. De gewonde vrouw kan nog geen betrouwbare informatie verschaffen. Zij is heel erg in de war. De politie zal bij de immigratiedienst nagaan of er een vijfde persoon aanwezig was in het voertuig. Vermoedelijk gaat het om een gezin, wist Benschop te vertellen. Met de drie doden gaat de teller in Nickerie naar zeven en landelijk springt de verkeersbarometer naar zeventig voor dit jaar.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May