Parlementariër Abdoel: Alle problemen met Minov zijn opgelost
31 Oct 2012, 23:00
foto


Parlementariër Amzad Abdoel (Mega Combinaite/NDP) zegt dat alle problemen rond de OS Sophia’s Lust 1 zijn uitgesproken en opgelost met het ministerie van Onderwijs en Volksontwikkeling (Minov). Hij heeft samen met collega Theo Vishnudatt de misverstanden uitgesproken.

“Het is een miscommunicatie geweest. Het ministerie heeft aangegeven dat reeds afgelopen maandag besloten was dat de school niet meer ontmanteld zou worden. Op de een of ander manier heeft deze boodschap de ouders niet bereikt. Vandaar dat er actie gevoerd is”, zegt Abdoel aan Starnieuws.

Ook heeft het parlementslid tijdens het gesprek met minister Shirley Sitaldin woensdag aangegeven dat hij daadwerkelijk naar Minov is geweest. Het is gebleken dat Sitaldin niet op de hoogte hiervan was en dat de boodschappen niet doorgespeeld waren.
Abdoel is blij dat zaken goed terecht zijn gekomen. Naar het volgende schooljaar toe zal er gewerkt worden naar een definitieve oplossing. “Maar, dit schooljaar is gegarandeerd en de onderwijsminister krijgt alle ondersteuning van mij”, belooft Abdoel.

Wanita Ramnath
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May