Hakrinbank Vloss VOJ-VOS volleybaltoernooi 2012
02 Nov 2012, 22:00
foto
Marlon Menso, voorzitter van Vloss Nickerie.


Vloss Nickerie houdt in samenwerking met de Hakrinbank zijn jaarlijks terugkerend sporttoernooi. Zaterdag zullen twaalf scholen participeren aan het toernooi: negen in de herenklasse en drie in de damesklasse. De prijzen worden ter beschikking gesteld door de Hakrinbank, die als hoofdsponsor optreedt van het toernooi.

De voorronde begint om 10.00 uur ‘s morgens en de toegang is gratis. De finale zal een week later gespeeld worden. De wedstrijden worden gespeeld in het Nickerie Indoor Stadion te Van Pettenpolder. Het doel van het toernooi is om de jeugdigen sportbewust te maken en ook om de saamhorigheid tussen de diverse scholen te vergroten.

Marlon Menso, voorzitter van Vloss Nickerie geeft aan dat de organisatie van mening is dat de volleybalsport in een dip is geraakt op de scholen. Met dit toernooi worden de scholen bij de sport betrokken en kan de jeugd weer belangstelling krijgen voor volleybal. “Wij hopen dat er over het algemeen in Nickerie meer aan sport zal worden gedaan”, zegt Menso.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May