Somohardjo: Wij waren in vergadering over de dijk
23 Oct 2012, 14:35
foto
Paul Somohardjo, voorzitter Pertjajah Luhur/Volks Alliantie.


Paul Somohardjo, voorzitter van Pertjajah Luhur/Volks Alliantie zegt aan Starnieuws dat zijn fractie in vergadering was over de dijk van Commewijne. "Wij bekijken de mogelijkheden hoe de dijk toch kan worden afgebouwd. Daarom was de fractie bezig met deskundigen over deze kwestie af te stemmen", zegt de coalitieleider.

De huishoudelijke vergadering die is afgeblazen, zou om 12.00 uur vandaag beginnen. De fractie van Pertjajah Luhur/Volks Alliantie was in geen velden of wegen te bekennen. "Om te kunnen vergaderingen heb je toch niet alleen ons nodig. Wij zijn er toch niet alleen om quorum te verlenen", merkt Somohardjo op. Hij benadrukt dat de dijk van Commewijne erg belangrijk is. "Wij bekijken de mogelijkheid om de dijk zelf te bouwen", zegt de politicus.

Vergadering met president
De politicus benadrukt dat zijn fractie prioriteiten heeft gesteld. In de huishoudelijke vergadering moest het eindadvies over het 'Huisvestingsplan' worden besproken. Daarna zou de openbare vergadering volgen. Door gebrek aan quorum zijn geen van de twee vergaderingen doorgegaan.

Somohardjo vindt dat voor de rest er niks aan de hand is. "Wij hebben een reguliere vergadering met president Desi Bouterse, vanmiddag. En daar ga ik gewoon naar toe", deelt de politicus mee.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May