Qualogy slaat vleugels uit naar Silicon Valley
16 Oct 2012, 20:30
foto
Rokesh Jankie, geflankeerd door zijn ICT-team.


Qualogy en QAFE hebben de Amerikaanse markt betreden om hun Oracle Forms-moderniseringsoplossing dichterbij het Oracle hoofdkantoor te brengen. “We betreden de Amerikaanse markt met een succesvol track record in modernisering van Oracle Forms voor enorme overheidsprojecten en wereldwijd opererende ondernemingen”, zegt Rokesh Jankie, oprichter en CTO van QAFE.

Het ICT-bedrijf Qualogy is in Nederland opgericht door Paul Mehilal en is sinds 2007 ook in Suriname gevestigd. QAFE biedt Oracle-klanten in zowel het bedrijfsleven als de overheid een geautomatiseerd moderniseringsplatform dat bestaande Oracle Forms-applicaties in luttele minuten omzet van cliënt/server naar moderne toekomstbestendige internetapplicaties die in alle browsers draaien, ook op alle mobiele toestellen. Het ontwerp scheidt de bedrijfslogica van de presentatielaag, waardoor Qafe niet alleen vandaag bestaande applicaties moderniseert, maar ook toekomstbestendige applicaties biedt, schrijft het bedrijf in een persbericht.

“We zien de Amerikaanse Oracle-markt als onze logische volgende stap en zien ernaar uit om deze grote gevestigde basis van gebruikers een automatische route te bieden van bestaande cliënt/server naar webapplicaties”, zegt Jankie over de uitbreiding. Het nieuw kantoor staat in Redwood Shores, Californië.

QAFE Inc. helpt ondernemingen over ter wereld hun bestande cliënt-/serverapplicaties te ontsluiten en deze tot SOA- gebaseerde internetapplicaties te moderniseren, zodat zij hun legacy-ontwikkelingsinvestering behouden. Qualogy is in 1998 opgericht en laat klanten zien dat processen zijn gedocumenteerd in een systeem van kwaliteit en dat het bedrijf zo snel als mogelijk problemen kan opsporen, corrigeren en voorkomen.

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May