Snijders krijgt ‘ontslagbrief’
11 Oct 2012, 06:30
foto


Errol Snijders, voorzitter van het verbondsbestuur de AVVS ‘De Moederbond’ heeft per deurwaardersexploot ‘zijn ontslagbrief’ gekregen van zijn geschorste bestuursleden Freddy Brug, Murwin Leeflang en Micheal Sallons. De brief is dinsdagmiddag bezorgd."

In de brief verwijzen de drie naar de motie die is aangenomen op de vergadering die zij samen met andere bonden hebben belegd op 9 oktober 2012. Op de bijeenkomst zijn vier besluiten genomen waaronder "het met onmiddellijke ingang opzeggen van het vertrouwen in het verbondsbestuur onder voorzitterschap van Errol Snijders." Voorts wordt het bestuur-Snijders opgedragen zijn mandaat terug te geven aan de besturenvergadering.

Snijders wordt in de motie opgedragen binnen een week na de vergadering (d.d. 9 oktober 2012) alle onder zijn “berusting zijnde bescheiden en goederen van de Moederbond af te geven en over te dragen aan het op heden aangewezen interim-bestuur. Voorts om zich met ingang van heden te onthouden van het verrichten van handelingen in naam van de Moederbond.”

Geen boodschap
In reactie op de ‘ontslagbrief’ zeggen zowel Snijders als penningmeester Henk Blijd aan Starnieuws: “Wij hebben geen boodschap aan deze brief en laten het over aan onze raadsman.” Meer willen zij niet kwijt over de brief.

“Wij stellen u hierbij in de gelegenheid c.q. manen u aan, dan wel stellen wij in gebreke om binnen een (1) week conform de motie de overdracht te doen. Mocht u weigeren binnen de aangegeven termijn de overdracht te doen, zal het interim-bestuur niet schromen de nodige maatregelen tegen u te treffen”, schrijven de drie geschorste Moederbondsleden, Brug, Leeflang en Seedorf aan hun ‘gewezen’ voorzitter.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May