Senioren- en veteranenvoetbalcompetitie aan de gang
08 Oct 2012, 22:30
foto
Het team van Jong Garuda. De ploeg speelde gelijk tegen FC Longmay.


De Copa Solom/Garuda is in het weekend gestart met een wedstrijd tussen de seniorenploegen van Jong Garuda en Longmay. De ploegen waren tegen elkaar opgewassen, maar het was de speler Romano Wonokarijo die het eerste doelpunt maakte voor FC Longmay. Ghansjaam Mohan kreeg een gele kaart. Met de stand 1-0 werd er gerust.
Ruim een kwartier na de spelhervatting gaf aanvoerder Rafael Martodikromo, de doelman van FC Longmay het nakijken door te scoren via een vrije trap. Door dit gelijkspel zijn beide ploegen met elk 1 punt naar huis gegaan. Arbiter Banarsie mag terugzien op een heel sportieve wedstrijd.

Er zijn intussen twee wedstrijden afgewerkt in dit senioren en veteranenvoetbaltoernooi. De tweede wedstrijd was zondag tussen de veteranen van Spoedniek en Sidoredjo. Het zonnig weer scheen geen invloed te hebben op de conditie van de veteranen.
Spoedniek had een licht veldoverwicht en Alfons Djojokarijo van deze ploeg scoorde het eerste doelpunt. Eduard Dipowirono dacht er anders over en bracht de stand op 1-1.

In de tweede helft dreigde de strijd grimmig te worden, maar door tactisch optreden van de wedstrijdleiding kon de wedstrijd rustig worden afgewerkt. Het gelukte de spelers Veira Humphrey en Eddy Manredjo van Spoedniek nog twee doelpunten te scoren. Zij brachten de eindstand op 3-1. Humbert Kartomenawi kreeg een rode kaart.

Woensdag wordt de competitie voortgezet met de seniorenwedstrijd Sidoredjo tegen Zeedijk en de veteranenwedstrijd Paradise tegen Zeedijk.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May