Eerste trofee voor Surinaamse politieagenten
08 Oct 2012, 17:30
foto
Politieagenten uit St. Maarten en Curaçao bij de prijsuitreiking na de zaalvoetbalwedstrijden. Rechts de Surinaamse vertegenwoordiger.


Surinaamse politieagenten hebben na drie dagen sporten hun eerste trofee gewonnen bij de vriendschapswedstrijden tegen hun collega’s uit Nederland en het Caribisch gebied. Gisteren was het zaalvoetbalfeest in de Auditoriumsporthal in St. Maarten. Alle zes teams - Suriname, Nederland, Bonaire, Aruba, Curaçao en de BES-eilanden - streden om de titel. De finale ging tussen Suriname en St. Maarten.

De sfeer bij het aanwezige Surinaams publiek was goed te noemen en de delegatie werd vurig aangespoord tijdens het soms harde spel. Het was een gelijk opgaande strijd en er werd gerust met 2 – 1 voor het gastland. De tweede helft werd krachtig ingezet, maar de Surinamers moesten hun hoofd toch buigen voor St. Maarten toen deze in de laatste seconde het winnende doelpunt scoorde. De wedstrijd eindigde met de stand 3 -2. De eerste plaats ging naar St. Maarten. Doordat Curaçao een beter doelsaldo had dan Suriname, eindigde dit land op de tweede plaats en bemachtigde Suriname de trofee voor de derde plaats.

Bij de schiet- en volleybalwedstrijden eindigde Suriname op de vierde plaats.
Morgen start de biljartcompetitie.

Vincent Wadilie
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May