Tweede nummer van EFM Magazine in de winkels
15 Oct 2012, 08:00
foto


De tweede editie van EFM Magazine zal vanaf vandaag verkrijgbaar zijn bij diverse verkooppunten. Het eerste nummer werd in augustus geïntroduceerd. De eerste editie werd gedrukt in een oplage van 2000 exemplaren. Hoofdredacteur Rachel Parsan-Lalbiharie zegt aan Starnieuws dat ruim 70% van deze oplage is verkocht.

"Er zijn goede reacties gekregen van de lezers. De behoefte aan een blad van deze samenstelling en kwaliteit, is duidelijk gebleken", stelt Parsan. Het magazine richt zich op economische, financiële en management onderwerpen. Daarnaast is er een uitgebreide rubriek met informatie over kunst en cultuur in Suriname. "We hebben niet veel problemen ondervonden, alleen de distributie ging in eerste instantie wat moeizaam, omdat de winkeliers nog moeten wennen aan het nieuwe magazine. In principe denken wij dat het magazine vanwege het specialistisch karakter zich wel beter leent voor verkoop via abonnementen".

Uitgebreider
"Wij blijven werken aan het kwaliteitsniveau en de inhoud, zodat voor iedere ondernemer en manager elk kwartaal een goed en divers aanbod aan informatie is opgenomen in EFM Magazine. Tot nu toe zijn de reacties voornamelijk positief geweest, en dat geeft goede moed om verder te werken hieraan", zegt Parsan.

De redactie heeft naar eigen inzicht het tweede nummer uitgebreider en beter samengesteld. "Wij vinden dat elke ondernemer er iets in moet kunnen terugvinden waardoor je je beroep of bedrijf beter kunt uitoefenen. In dit nummer hebben we als special: de Upgrade voor Suriname en ratings. Daarnaast hebben we een mooie mix van informatie gemaakt voor de doelgroep", licht Parsan een tipje van de sluier.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May