Parmessar geen coördinator en lijsttrekker Wanica
01 Oct 2012, 00:00
foto


Assembleelid Rabin Parmessar, ondervoorzitter van de Nationale Democratische Partij (NDP), is geen coördinator en lijsttrekker van het district Wanica meer. Partijleider Desi Bouterse heeft de knoop doorgehakt en besloot dat ondervoorzitter Ramon Abrahams en Charles Pahlad belast worden met de campagne in Wanica.

Geen van de partijen willen in dit stadium officieel reageren tegenover Starnieuws en wachten op een bestuursvergadering van de NDP, die deze week wordt gehouden. Geruime tijd worden de krachten gemeten tussen een deel van de partijstructuren dat Parmessar ondersteunt en het ander deel dat zich achter Pahlad en diens zoon, districtscommissaris (dc) Ravin Jiawan, schaart.

Geen middenweg
De situatie binnen NDP Wanica was van dien aard dat Bouterse voor een keuze was geplaatst. Een deel wil vervanging van Jiawan als dc, terwijl een andere groep hem volledig ondersteunt. Partijen waren niet bereid om met elkaar de kar te trekken.

Het afdelingsbestuur van Wanica zegt nog geen officiële mededelingen te hebben gekregen van de partijleiding en wil daarom nu niet in de publiciteit treden. Onderling wordt heftig gedebatteerd over de gang van zaken binnen Wanica. De groep onder leiding van Parmessar had reeds diverse vergaderingen belegd in dit kiesdistrict.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May