Wippy pindakaas introduceert nieuw label
28 Sep 2012, 12:00
foto
Minister Raymond Sapoen met oma Willemsberg. Staand, Kimberly Willemsberg, assistent-manager.


De handelmaatschappij L.Willemsberg NV, producent van Wippy pindakaas, heeft een ander label voor de potjes. Dit label is na bijkans tien jaren vervangen. De introductie hiervan vond gisteravond plaats in Hotel Krasnapolsky. Ook de nieuwe website met het Wippy-label is gelaunched.

Directielid Kimberly Willemsberg zegt aan Starnieuws dat Wippy de marktleider is in Suriname als het gaat om pindakaas. Inhoudelijk zijn er geen veranderingen gepleegd, waardoor de kwaliteit van de pindakaas dezelfde is gebleven. De pindakaas bestaat voor 95% uit pinda en bevat geen chemische stoffen.

Export
Volgens Willemsberg was de vervanging van de label hoog nodig, omdat het oude al achterhaald was. Daar het bedrijf plannen heeft om grote hoeveelheden Wippy te exporteren is een goed label erg belangrijk.

Onder de genodigden bevond zich ook minister Raymond Sapoen van Handel en Industrie. Hij juicht ondernemerschap toe en is blij met de vernieuwingen. De gasten konden meteen de vijf recepten die klaargemaakt waren met Wippy pindakaas, proeven.
De website bevat vijf recepten en het ligt in de bedoeling om deze maandelijks bij te houden met twee nieuwe.

Wanita Ramnath
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May