Coronie organiseert vliegerfestijn
28 Sep 2012, 10:00
foto


Het district Coronie sluit zaterdag de grote vakantie af met een vliegerfestijn op de Zeedijk. “De dijk is nog lang niet af, maar MVO-Vervat verleent alle medewerking om jong en oud te laten vliegeren op de dijk. Het werk aan de dijk is aan dit bedrijf gegund en we zullen van enkele kilometers gebruikmaken”, deelt districtscommissaris Harold Sijlbing mee aan Starnieuws.

Het festijn is georganiseerd in samenwerking met de afdeling Sport- en Jeugdzaken Coronie. De wedstrijden zullen in diverse categorieën gehouden worden. Er zal gelet worden op de mooiste, grootste, kleinste en de meest originele vlieger. Deze zullen in de prijzen vallen. Oudere vliegeraars kunnen meedoen aan ‘strey-koti’ wedstrijden.

Sijlbing verwacht dat de Coroniaanse jeugdigen hun vliegertalent zullen tonen. Daarnaast rekent hij ook op deelnemers van andere districten. Hij denkt vooral aan zijn buren: de Nickerianen en de bewoners van het district Saramacca. Hij hoopt dat de scholieren gemotiveerd zullen beginnen met het nieuwe schooljaar.

Wanita Ramnath
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May