Lions Club Nieuw Nickerie houdt model vliegtuigen show
22 Sep 2012, 02:00
foto


De Lions Club Nieuw Nickerie organiseert samen met de Aero Modellers Club een ‘Model vliegtuigen show’ zondag op het Henry Fernandes vliegveld te Zeedijk, Nickerie. De voorzitter van dit project, tevens secretaris van de Lions Club Nieuw Nickerie, Laismohamedkhan Arif, zegt dat het gaat om een fondswervingsproject voor de ‘Dag voor kinderen met een beperking', die in december is gepland.

De show begint om 9.00 uur en zal tot en met 17.00 uur duren. Tot 11.30 uur zullen er diverse shows zijn met de Aero modellers. Daarna zal het publiek in de gelegenheid zijn om nader kennis te maken met de vliegers. Ook zullen de kinderen uitgenodigd worden om op de baan te komen voor een snoep dropping.

Van 13.00 tot 14.30 uur zal er een vliegerwedstrijd worden gehouden. Deelnemers kunnen zich voor SRD 5 zich ter plaatse inschrijven. De winnaar komt in aanmerking voor een vliegles gedurende 10 minuten. Na de vliegerwedstrijd zullen de Aero modellers hun show vervolgen en tegen 17.00 uur zal er een heli rondvlucht zijn met brandende pagara.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May