SVB-voorzitter woont commissievergadering FIFA bij
19 Sep 2012, 19:00
foto
SVB-voorzitter Louis Giskus


Louis Giskus, de voorzitter van de Surinaamse Voetbalbond (SVB), zal op 25 september in Zurich, Zwitserland, de commissievergadering van de ‘Fair Play and Social Responsiblity Committe’ van de FIFA bijwonen. De overige commissieleden van deze internationale voetbalorganisatie zullen ook aanwezig zijn op deze vergadering.

Giskus is vorig jaar door de FIFA benoemd in de commissie. Hij is na André Kamperveen de tweede Surinamer die zitting neemt in een orgaan van de FIFA. Kamperveen was vicepresident van de FIFA en president van zowel de Concacaf als de CFU (Caribische Voetbalunie).

Binnen de CFU en de Concacaf hebben wel andere Surinamers functies bekleed, vermeldt de SVB in een persbericht. Zo zat J. Kamperveen in de ‘Disciplinary Committee en Fair Play’ en Harold Felter in de ‘Referee Committee’ (CFU) en de ‘Fairplay, Security Committee) van de Concacaf. In de jaren tachtig zaten de oud-bestuursleden van de SVB, John Tjon A Meeuw en Albert Ramnewash ook in commissies van de CFU.
In mei dit jaar is Johan de Bies gekozen tot lid van de Disciplinairy Committee en Alwin Baarh tot lid van de Appeals Committee van de CFU.


Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May