MOB krijgt voertuigen voor veldwerkzaamheden
18 Sep 2012, 13:10
foto
Marian van Kats, voorzitter van de Stichting Vroegtijdige Onderkenning en Vroege Stimulatie overhandigt de sleutels van de voertuigen aan Duncan Noter, onderdirecteur Administratieve Diensten van het Bureau Openbare Gezondheidszorg.





Het Medisch Opvoedkundig Bureau (MOB) heeft twee voertuigen gekregen voor het uitvoeren van veldactiviteiten en overige buitendiensten. De Stichting Vroegtijdige Onderkenning en Vroege Stimulatie (VTO &VS) heeft deze voertuigen met ondersteuning van de in Nederland gevestigde Stichting De Jutters aangeschaft.

Het gaat om een schenking in het kader van het UTSN (Uitvoeringsorganisatie Twinningfaciliteit Suriname-Nederland) Twinning-project ‘Ontwikkeling en opbouw jeugd (preventieve) Geestelijke Gezondheid Zorg (GGZ) Suriname.

Marian van Kats, voorzitter van de Stichting VTO & VS zegt dat UTSN een uitzondering heeft gemaakt door het verzoek om steun te honoreren. Het is namelijk niet gebruikelijk om auto’s voor UTSN projecten aan te schaffen, maar in dit geval is de noodzaak duidelijk aanwezig gebleken, geeft de stichting aan in een persbericht. Functionarissen van het bureau kunnen nu efficiënter de noodzakelijke buitendienst verrichten.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May