Eddy Joemmankhan groet AZP’ers na elf jaar
12 Sep 2012, 15:30
foto
Personeelsleden nemen afscheid van directeur Eddy Joemmankhan. (Foto: Wanita Ramnath)


Sommigen met een traan, anderen met een lach, zang, gedicht, een sketch of een brok in hun keel. Op al deze manieren is er vandaag afscheid genomen van directeur, Eddy Joemmankhan, van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP). Directieleden, staf, personeel, bond, vrienden en kennissen hebben de directeur een leuke dag bezorgd, die na elf jaren leiding gegeven te hebben aan het AZP, met pensioen gaat.

Jules Esajas, vertegenwoordiger van de bedrijfsleiders van het AZP, zegt dat het fenomeen bedrijfswetenschap door Joemmankhan geïntroduceerd is in het ziekenhuis. “Dit idee moet verder uitgewerkt worden. De weg die wij samen bewandeld hebben, zullen we voortzetten. Uw droom om het AZP tot de Suriname AZP te maken, zal verwezenlijkt worden. We zullen hard werken hiervoor”, belooft Esajas.

Ontwikkeling en groei
Anand Ramsoekh, ondervoorzitter van de Medische Staf, benadrukt de ontwikkeling en groei die het ziekenhuis door de jaren heeft meegemaakt. Haast alle sprekers hebben de groei van het AZP onderstreept. Maurits Blackson, secretaris van de bond bij AZP, bedankt Joemmankhan voor de ontwikkeling die hij gebracht heeft in dit ziekenhuis. Hij noemt de directeur de trekker en de motor van de positieve ontwikkeling binnen het AZP.

“Toen u in 2001 het roer overnam, heerste er een slechte situatie hier. Uw voorganger was in een strijd verwikkeld met de raad van commissarissen en dit hield het hele personeel bezig. Hierdoor was er onrust binnen het ziekenhuis ontstaan. Door een goede relatie tussen bond en directie hebben we prettig kunnen werken en zijn samen kunnen groeien. Af en toe waren er kleine spanningen die allemaal opgelost zijn. Er is ontzettend veel bereikt in de afgelopen periode door uw bewogenheid en liefde voor de mens, die u steeds centraal stelt”, deelt Blackson mee.
Naast zang, gedichten voordracht en een sketch, heeft ook 1 en 1 is 3 opgetreden. Joemmankhan werd beladen met cadeautjes afkomstig van zijn personeelsleden.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May