Zulu wint ook Avond Tweedaagse in Nickerie
09 Sep 2012, 00:00
foto
Zulu, winnaar van de Avond Tweedaagse van Nickerie.


De Zulu groep is zaterdagavond tot winnaar uitgeroepen van de 'Avond Tweedaagse' in Nickerie. Zulu eindigde de vorige week ook op de eerste plaats bij de ‘Avond Tweedaagse in Coronie. Als tweede is geëindigd Telesur. De derde prijs ging naar Surinaams Rode Kruis.

De Bedrijven Vereniging Sport en Spel (BVSS) blikt tevreden terug op de wandelmars. De prijzen werden zaterdagavond na de mars, uitgereikt. Bij de culturele klasse is Prodomisi uit Coronie de winnaar geworden, terwijl op de tweede plaats eindigde de groep uit Apoera. De bijzondere prijs werd uitgereikt aan de groep uit Apoera. Het Streekziekenhuis wist de themaprijs binnen te halen.

Ook de jongste en oudste deelnemers kregen elk een prijs overhandigd. De jongste deelnemer was Simone Shaisa. Zij is 4 jaar en liep voor de groep uit Apoera. De twee oudste deelnemers waren Annie Ravenberg en Henk Kieuw A Sen, beiden 78. Er waren ook domino wedstrijden op het bordes van het commissariaat, als onderdeel van de ‘Avond Tweedaagse plus’.

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May