Dit jaar geen Miss India Suriname verkiezing
31 Aug 2012, 21:00
foto


De Miss India Suriname verkiezing zal dit jaar niet gehouden worden. SurIndia Glamour, de organisator van dit evenement, heeft hiertoe na lang overwegen besloten. De organisatie acht zich niet in staat om dit jaar de verkiezing op het gewenste niveau te organiseren.

Er gaat een lange voorbereidingstijd van anderhalf jaar aan een succesvolle verkiezing vooraf, meldt de organisatie. “Wij werken met de inzet van een uitgebreid team en alle mogelijke middelen om een succes te garanderen. Dit jaar lukt het ons niet de verkiezing te organiseren op het niveau dat Suriname gewend is van SurIndia Glamour.”

Concept evalueren
Deze organisatie houdt vanaf 2006 jaarlijks dit glamour evenement. De winnares vertegenwoordigt Suriname op de Miss India Worldwide verkiezing. In 2006 won Fareisa Joemmanbaks de Surinaamse titel en bij uitzending de internationale kroon. Eerder dit jaar was Suriname gastheer van de Miss India Worldwide verkiezing.

Voorzitter van SurIndia Glamour, Anil Ramhit Doebe zegt dat door dit jaar geen contest te houden, de organisatie de kans krijgt het concept te evalueren en zo nodig aan te passen of bij te schaven voor andere verkiezingen. “We doen het goed, zoals we weten dat het hoort, of niet. Kwaliteit is erg belangrijk voor ons”, geeft hij aan.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May