Drugsverdachten aangehouden
29 Aug 2012, 16:00
foto


Leden van de anti-Narcotica Brigade hebben tijdens de operatie ‘Tigri Barba’ zaterdag op twee locaties vier mannen aangehouden. Zij hadden in hun bezit 11.3 gram hasj en 520.29 gram crack cocaïne. Op een van de verdachten is een vuurwapen aangetroffen en in beslag genomen.

Op 13 en 27 augustus zijn twee mannen met de Nederlandse nationaliteit door de douane aangehouden op de Johan Adolf Pengel luchthaven. De mannen zijn in verzekering gesteld. Zij hadden cocaïnebolletjes geslikt. De 20-jarige J.L. had 56 bolletjes met een totaal brutogewicht van 380 gram in zijn lichaam en de 20-jarige E.J. had 124 bolletjes geslikt met een totaal brutogewicht van iets meer dan een kilogram. Twee personen zijn aangehouden die als tussenpersoon dienden tussen de slikker E.J. en de verstrekker van het spul. De verstrekker is intussen ook zichtbaar gemaakt en de politie werkt aan zijn aanhouding.

R.G. is gisteravond door leden van de anti-Narcotica Brigade opgespoord, aangehouden en in verzekering gesteld. Hij wordt ervan verdacht dit jaar op verschillende momenten dozen ter verzending naar het buitenland te hebben gepost waarin 100 om 256 gram cocaïne verborgen was. De dozen zijn hier te lande onderschept. Dit meldt de politie voorlichting.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May