SLM bedient seniorenburgers Huize Albertine
28 Aug 2012, 21:00
foto
SLM directeur Ewald Henshuys (rechts) bezig met het bedienen van de seniorenburgers van Huize Albertine. (Foto: Raoul Lith)


Directieleden en medewerkers van Surinam Airways hebben vandaag de senioren van Huize Albertine bediend. De bewoners van het tehuis hebben lekker ontbeten. Het bedrijf heeft de senioren getrakteerd in verband met zijn 50ste verjaardag. “Naast alle promotie- en feestactiviteiten die gepland zijn, moest er iets met een sociaal karakter bij”, zegt Ewald Henshuys directeur van SLM. De seniorenburgers moeten ook meeprofiteren, daarom is de keuze gemaakt voor Huize Albertine en Huize Ashiana.

Dit ontbijt is bereid door SurAir Catering Services, de dochteronderneming van Surinam Airways. Henshuys zegt dat ”de seniorenburgers hun verdiensten hebben gehad. Het is waardig om als dank zelf de bediening te verzorgen”. Aan Huize Ashiana is geld gedoneerd.

Wensen vervuld
Lilian Truideman, voorzitter van het bestuur van Huize Albertine, vertelt aan Starnieuws dat ze twee maanden geleden op bezoek was bij de SLM voor sponsoring. Er was geld nodig voor het vernieuwen van de wasserij en de aankoop van een wasmachine. “De directeur zei dat hij erover na zou denken. Uiteindelijk kregen we dit ontbijt en ook de sponsoring". Ze zegt dat de bewoners het ontbijt heel fijn hebben gevonden.

Binnenkort organiseert de SLM op Zanderij nog een open dag voor kinderen uit het district Para, waarbij ze het vliegtuig van binnen mogen bekijken en er met een groep een rondvlucht boven Paramaribo gemaakt zal worden. Een familyday en receptie staan behalve de kerkdienst op donderdag, de dag van de 50ste verjaardag, ook op het programma.

Raoul Lith
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May