Sportieve 10de lustrumviering Neptunes
28 Aug 2012, 13:00
foto
Leden van Neptunus.


Met een zumbathon op zaterdag 1 september leidt Sportvereniging Neptunes een reeks verjaardagsactiviteiten in rond de viering van haar 10e lustrum. De slagzin voor de lustrumviering luidt: ‘Zwemmen is onze passie, maar met wandelen, wielrennen, triatlon, zijn we ook altijd met jong en oud on the run!’. Hiermee is ook de sportieve kant van de activiteiten aangegeven.

Neptunus is ooit gestart onder de naam ‘zwemvereniging Parima’ en elke Surinamer ongeacht leeftijd of klasse kan er lid worden. De nadruk bij de lustrumviering is gelegd op “fun filled” activiteiten waaraan de hele familie kan deelnemen. Zumba is een fitness dansprogramma, overgewaaid uit Colombia dat ook hier in Suriname steeds grotere populariteit geniet.

De zumbathon is meer dan een gezellig en sportief family event, meldt de vereniging. Het is ook bedoeld als fundraisingsactiviteit. In 2012 volgen nog twee fundraisingsactiviteiten, namelijk een wandelrally in november 2012 en een loterij- en een kleurkaartenactie. Neptunes heeft voor februari 2013, haar jubileummaand, verschillende sportevenementen op programma. Een trimloop, ‘Swimming Around the Clock,’event, de ‘Neptunes Sprint Meetings’ en een triatlon zijn daar enkele van.

Opgeven voor deelname aan de zumbathon kan tot vlak voor de start om 17.00 uur in de foodcourt van de Maretraite Mall.

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May