Weer twee levens te betreuren in het verkeer
27 Aug 2012, 02:15
foto
Een ernstige aanrijding rond middernacht aan de Kennedyweg eiste een leven en drie anderen raakten zwaar gewond.


Binnen twee uren zijn twee levens te betreuren in het verkeer. Zondagavond verloor een bromfietser het leven op de hoek van de Kristal- en Bazaltstraat. Bij een tweede aanrijding rond middernacht, waren drie voertuigen betrokken aan de Kennedyweg, kilometer 40. Een man liet hierbij het leven en drie personen raakten gewond.

Aan de Kristalstraat werd de bromfietser tientallen meters meegesleurd door de auto. Het vermoeden bestaat dat de man op de bromfiets geen voorrang heeft verleend, maar de autobestuurder was ook in een enorme vaart. De man bloedde hevig en liet ter plekke het leven. Een ooggetuige vertelt aan Starnieuws dat twee dagen geleden ook al een aanrijding plaatsvond waarbij een schutting werd beschadigd.

Bij de aanrijding aan de Kennedyweg waren de voertuigen ernstig toegetakeld. Een persoon overleed ter plekke. Drie anderen werden met de ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Een ambulance van Zanderij werd hierbij ook ingezet. Een van de gewonden is er ernstig aan toe. De brandweer moest er aan te pas komen om een slachtoffer te bevrijden.
De verkeersbarometer is met de twee doden gesprongen naar 50.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May