The Green Future presenteert jaarverslag
24 Aug 2012, 20:00
foto
Studenten onderneming 'The Green Future'.


Bij de presentatie van het jaarverslag van hun ‘groene’ onderneming The Green Future, hebben MO-A studenten van het Instituut voor Opleiding van Leraren studierichting Economie, gedemonstreerd de theorie te kunnen omzetten in praktijk. De mini-onderneming heeft met een aandelenkapitaal van SRD 1.520, binnen vijf maanden een omzet van SRD 56.845 bereikt. Van een brutoresultaat van SRD 18.794 behoorde 17% tot personeelskosten, en 53% tot bedrijfskosten. De rest was voor het uitvoeren van verschillende projecten.

De studenten leren tijdens de studie managementtechnieken en krijgen tools mee voor het toepassen van opgedane kennis. Deze kennis moeten zij demonstreren door het opzetten en daadwerkelijk voeren van een succesvolle onderneming. Zij kozen na marktonderzoek, voor de slogan ‘Sur go green’ en schreven een ondernemingsplan voor The Green Future.

Het verfraaien van de omgeving door het planten van palmen op bermen en het plaatsen van zitbanken, behoort tot de activiteiten van de onderneming. De studenten waren in staat met de opbrengsten een geschenk te kopen voor de aandeelhouders en 100% dividend uit te keren. De studenten presenteerden gisteren hun bevindingen op professionele wijze, compleet met directie en raad van commissarissen, aan hun begeleiders en belangstellenden.


Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May