Brunswijk ‘strooit’ met auto’s
19 Aug 2012, 13:00
foto



Ronnie Brunswijk, voorzitter van de Abop, heeft vier auto’s op één avond weggegeven in Moengo. Aanvankelijk waren er een Toyota Wish en een Noah beschikbaar voor geregistreerde partijgenoten. De auto’s maakten deel uit van de registratiecampagne waarmee de Abop vorige maand is gestart.

Bij de trekking van het lot voor de Toyota Wish, had Brunswijk geen keus om in eerste instantie de verneemde winnaar een andere auto te geven, omdat hij het cijfer 8 had verward met 3. De Abop-leider wilde de man uit Adjoemakondre, die uit blijdschap over het podium rolde, niet teleurstellen en gaf hem de mogelijkheid dinsdag een auto te gaan halen bij Global Car Centre. Bij de tweede trekking won een dame uit het dorp Ricanau Mofo.

De eigenaar van de autohandel is ingegaan op het verzoek van Brunswijk om als verrassing naar de achterban, nog een wagen ter beschikking te stellen. Het Noah-busje is gewonnen door een 17-jarig meisje van Ofia Olo. Brunswijk had duidelijk moeite met de leeftijd van het meisje, en eiste dat een meerderjarige familielid de auto administratief op zijn naam zou overschrijven. En dat gebeurde.

Jeugdigen tussen 15 en 18 jaar hebben 30 schoolpakketten, een microwave oven, een Blackberry en een laptop gewonnen. In de hogere leeftijdsgroep namen partij-aanhangers een gasfornuis, wasmachine, ijskast en plasma tv mee naar huis. De lotingen vonden plaats op de massameeting vrijdagavond in het Ronny Brunswijk Stadion in Moengo.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May