Centrale keuken Betheljada aangevuld
18 Aug 2012, 16:00
foto
Serviceclub Ready overhandigt de keukenspullen aan vertegenwoordigers van Stichting Betheljada.


Stichting Betheljada heeft keukengerei ontvangen voor het tehuis. Dit project is onderdeel van het groter project van Betheljada: ‘Verbetering van de kwaliteit van de voedingszorg.’

Voedingszorg is meer dan alleen voeding. De zorg omvat het hele maaltijdgebeuren, de voorbereiding, de bereiding, het op maat afstemmen van de hoeveelheid per bewoner en het verstrekken van de maaltijd aan de bewoners van het tehuis. De stichting die steeds bezig is de zorg te verbeteren, heeft sinds het tweede kwartaal van dit jaar een programma in uitvoering. Samen met diëtiste en voedingsdeskundige Wandy Soemodihardjo werkt de stichting naar de kwaliteitsverbetering van de voedingszorg van het tehuis.

De eerste fase van het project is afgerond. Daarin zijn aanbevelingen gedaan over aanschaf, opslag, keuze voedingsstoffen, hygiëne en efficiëntie in de verwerking en bewerking van voedingsproducten. Ook de aanschaf van klein en groot keukengerei, keukenartikelen en meubilair maakten daar deel van uit. En precies daar is de serviceclub ingekomen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May