Politieberichten: berovingen, vermisten terecht, mishandeling
16 Aug 2012, 14:30
foto


Een werknemer van een handelsbedrijf is samen met zijn twee comparanten opgesloten. De werknemer liet zich insluiten in het bedrijf en nadat iedereen weg was hielp hij zijn twee comparanten, die in de buurt waren, om het bedrijf binnen te dringen. Het betreft in deze een handelszaak die voornamelijk kantoorbenodigdheden en -apparatuur verkoopt. Een aantal goederen is toen uit de zaak weggenomen. Nadat de drie mannen zijn aangehouden, is uit politieonderzoek naar voren gekomen dat zij nog drie inbraken op verschillende locaties gepleegd hebben.

Vermisten terecht
Sunielkoemar Lachman en Waddel Anakaba die als vermist werden opgegeven, zijn beiden terecht. Op 28 juli was de goudzoeker Lachman in het Goliathgebied het bos ingevlucht toen op de plek waar hij werkte een overval werd gepleegd door gewapende criminelen. Na dagen in het bos te hebben gelopen, kwam hij terecht bij een brug in het Goliathgebied, alwaar hij hulp kreeg van een groep mensen. Die gaven hem een lift naar Apoera.
Waddel Anakaba was afgelopen donderdag verdwaald geraakt in het bos te Sarakreek. Na een zoekactie van de politie en een eenheid van het Nationaal Leger is Waddel afgelopen zaterdag aangetroffente Godo holo.

Restauranthouder met hamer mishandeld
Een restauranthouder te Catharina Sophia in het district Saramacca is onlangs mishandeld en beroofd van zijn geld en zaktelefoon. De beroving vond plaats door drie mannen en een vrouw. Nadat het slachtoffer met een hamer was mishandeld, hebben de criminelen zijn geld en een zaktelefoon buitgemaakt. Het gelukte het slachtoffer om een van de verdachten aan te houden, terwijl de drie andere in een auto wegreden. Een opsporingsunit van de politie, wist nadat er alarm geslagen was, de auto staande te houden. In die auto zaten toen de man en de vrouw. Zij zijn vervolgens overgedragen aan de politie van Saramacca. Hangende het onderzoek zijn de drie verdachten ingesloten. De vierde verdachte wordt opgespoord, meldt de politie voorlichting.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May