Jarige Handel en Industrie op sociale toer
14 Aug 2012, 20:30
foto
Minister Raymond Sapoen en STS-3 schoolhoofd, Arthur Etnel, kijken naar de tekeningen op de omrastering. (Foto: min. HI)


Een sportdag, een cook-out en een scholenproject zijn de activiteiten die het ministerie van Handel en Industrie (HI) zal uitvoeren in verband met zijn 65ste jaardag op 18 augustus.

Het scholenproject, waarbij een schutting van de STS-3 aan de Willem Campagnestraat is voorzien van een grondlaag, is intussen opgeleverd. Het ministerie heeft gezorgd voor de verf, terwijl de technische dienst van het departement de omrastering heeft geschilderd. De leerlingen en leerkrachten van de school hebben daarop zelf tekeningen aangebracht op de grondlaag.

Volgens HI-minister Raymond Sapoen was deze actie bedoeld om de leerlingen te stimuleren om zelf te ondernemen. De slogan van HI voor dit jubileumjaar is O+O=O, wat staat voor Onderwijs en Ondernemerschap = Ontwikkeling. De leuze moet gezien worden tegen de achtergrond om de volgende generatie gereed te maken voor duurzame ontwikkeling en ondernemerschap, zegt HI in een persbericht.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May