Politie vat verdachten in de kraag
14 Aug 2012, 15:30
foto


De verdachten I.B. en F.A. zijn vanmorgen op heterdaad betrapt toen zij aan de Jodiumstraat te Tourtonne aan het inbreken waren. De mannen probeerden in een gereedstaande auto te vluchten toen zij de politie in de gaten kregen. De criminelen werden door de wetsdienaren van bureau Geyersvlijt in de kraag gevat en hun auto is in beslag genomen. Intussen zijn beide verdachten achter slot en grendel geplaatst. I.B. zal zijn 53e verjaardag in de bak ‘vieren’.

De politie van het bureau de Nieuwe Grond heeft vanochtend de verdachten E.P.(28) W.P.(32) en E.P. (31) aangehouden aan de Grandweg. De verdachte E.P. verschafte zich toegang tot een woning door een raam open te breken.
De bewoonster, die in diepe rust was, werd onder bedreiging met een schroevendraaier beroofd van haar bracelet die om haar arm was. Ook is SRD 200 en een mobiele telefoontoestel buitgemaakt. Na zijn daad nam E.P. plaats in een voertuig waar zijn twee comparanten op hem wachtten.

Na een zoekactie in de directe omgeving gelukte het de politie het drietal te arresteren. De politievoorlichting meldt dat op hen een deel van de buit is teruggevonden.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May