Roy Boedhoe opent 33-ste service station
11 Aug 2012, 16:00
foto
De nieuwste benzinepomp van Boedhoe Enterprises is vandaag geopend aan de Ringweg.


Ondernemer Roy Boedhoe van Boedhoe Enterprises heeft vandaag aan de Ringweg zijn 33-ste service station geopend. Volgens Boedhoe heeft het twee jaar geduurd voordat eindelijk het station in gebruik kon worden genomen. Hij is er zeker van dat de plek waar het staat niet alleen aantrekkelijk is, maar ook strategisch. “Het is een nieuwe, maar vooral drukke verbindingsweg naar het zuiden en terug”, zegt de ondernemer aan Starnieuws.

Boedhoe verkoopt uitsluitend Staatsolie producten. Het gaat om diesel en benzine terwijl in de shop nog meer olieproducten, onderdelen en accessoires worden verkocht. De zaak zal met vier medewerkers eerst twee maanden proef draaien en zal open zijn tot 22.00 in de avond. Na deze twee maanden zal het station around the clock open zijn.

Boedhoe zegt dat er gezorgd is voor voldoende beveiliging. Het gedeelte van de Ringweg waar het station staat, is een drukke verkeersader maar is de omgeving nog niet dicht bevolkt. Er is camera beveiliging terwijl ook een bewakingsdienst is aangetrokken.

Boedhoe vertelt dat dit jaar, nog drie andere stations worden geopend door de Enterprises. Deze zullen komen aan de Kwattaweg, Commissaris Weytinghweg nabij de rotonde aan de Magentaweg en de laatste voor dit jaar zal komen te staan aan de Indira Ghandiweg.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May