Binnen vier maanden 85 woningen op Waterland
08 Aug 2012, 16:00
foto
Districtscommissaris Jerry Miranda legt de eerste steen voor de bouw ban 85 woningen te Waterland. (Foto: Raoul Lith)


Districtscommissaris Jerry Miranda van Para legde vandaag de eerste steen voor 85 huizen die gebouwd worden te Waterland. Het gaat om twee- en driekamerwoningen voor mensen die dringend een dak boven het hoofd nodig hebben. Dit project maakt deel uit van het landelijke woningbouwprogramma.

Miranda zei dat hij blij is met deze stap. Hij merkte op dat de woningnood in het district bijzonder hoog is. "Ik ga steeds komen kijken hoe ver de bouw is, ik hoop niet dat u dat als hinderlijk zal ervaren", merkte Miranda op, zich richtend tot de aannemer en het Management Team Huisvesting.

Oplevering
De huizen zullen in vier maanden worden opgeleverd. Directievoerder Hesdy Landburg merkte op dat hard gewerkt is om het project bouwklaar te maken. De woningen zijn bestemd voor mensen met een klein budget. "Het goedkoopste huis wordt voor SRD 48.000 sleutelklaar opgeleverd. Dat ga je nergens in Suriname vinden. Het gaat om kwaliteitswoningen", benadrukte hij.

Miranda haalde aan dat mensen percelen van de staat hebben gekregen en hier niets mee doen. Hij benadrukte dat de terreinen gebruikt moeten worden voor het doel waarvoor ze bestemd zijn. Hij vindt dat de gronden terug moeten keren in de boezem van de staat als er niks mee wordt gedaan. De districtscommissaris is dankbaar dat dit project wordt uitgevoerd in Para. Hij hoopt dat het niet hierbij blijft.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May