Girjasing begint eigen talkshow op Radika
04 Aug 2012, 16:00
foto


Sheilendra Girjasing begint vanaf zondag een eigen talkshow via radio en televisie Radika. Na bijkans zeven jaren presentator geweest te zijn van de talkshow: Rashid Pierkhan’s Kal Aaj Aur Kal (KAAK), neemt Girjasing afscheid.

De nieuwe talkshow van het assembleelid heet Yehi Paigam Hamara (dit is mijn boodschap). “Ik heb grotere plannen met de televisie, daarom kies ik ervoor om een eigen talkshow te beginnen”, stelt hij. Girjasing benadrukt ook dat er nog altijd een goede relatie is tussen hem en Faried Pierkhan, de directeur van Rapar Broadcasting Network tevens hoofdpresentator van KAAK.

Grotere plannen
Girjasing merkt op dat hij KAAK niet zal concurreren. Daarom heeft hij andere dagen gekozen om zijn nieuwe programma te presenteren. “Ik doe mijn programma des zondags, zo wordt de samenleving via diverse media en programma’s breder geïnformeerd. Ik ben naar Radika toe gegaan, omdat dit station meer zendtijd heeft en strategisch komt het mij goed uit”, vertelt de programmamaker.

De koers van het programma zal kritisch blijven en het wordt in geen geval een VHP-programma, verzekert de politicus. Indien er vragen over de VHP worden gesteld, zullen die doorverwezen worden naar het hoofdbestuur. “Een van de achterliggende gedachten van het nieuwe programma is, dat het volk rechtstreeks kan communiceren met een DNA-lid”, zegt Girjasing.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May