Livestream ATV Suripop: Access denied!
03 Aug 2012, 21:35
foto


De historische Suripop 17 is volop aan de gang. Van te voren was het bekend dat de kaarten uitverkocht waren. Velen die in Anthony Nesty Sporthal hadden willen zijn, konden er niet bij. Vol is vol. Niet iedereen die aanwezig is in de sporthal heeft zelfs een zitplaats kunnen bemachtigen.

Mensen die naar ATV kijken, genieten van de show, alhoewel het geluid te wensen overlaat. Maar anderen die in het buitenland zijn en op Internet gerekend hadden, zijn teleurgesteld. Aangekondigd was dat de uitzending live te volgen zou zijn. Veel mensen kunnen de uitzending echter niet volgen.

Een Surinamer die zich nu in London bevindt, meldt aan Starnieuws dat hij via het
atvnetworks naar de show zou kijken. "Maar ik ben zwaar teleurgesteld, want bij 50 kijkers wordt al gemeld dat de limiet is bereikt. Ik vind het erg, want dit is geen service", uit hij zijn teleurstelling hierover.

Starnieuws nam een proef op de som en kreeg eveneens de automatische melding: Access denied!
Enfin, wie in het land is en ATV kan ontvangen, kan wel genieten. Ook de radio is 'on the air'. En de mensen in de Anthony Nesty Sporthal die geen stoel hebben, laten zich troosten door de muziek en de sfeer. Het orkest is geweldig en de show is goed and goes on...
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May