Binnenkort is ook trouwen in Mariënburg mogelijk
03 Aug 2012, 19:00
foto
President-commissaris van Mariënburg, Michel Sjak Shie, minister Soewarto Moestadja van Binnenlandse Zaken en de onderdirecteur Algemeen Beheer Gustaaf Samijadi, met het werkplan voor het inrichten van de kantoorruimte en trouwzaal. (Foto: BiZa)


Bewoners van Mariënburg hoeven in de toekomst niet meer ver te gaan voor het in orde maken van stukken en om te trouwen. Het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB) krijgt binnenkort kantoorruimte in dit deel van Commewijne. Er wordt ook een gebouw beschikbaar gesteld dat zal dienen als trouwzaal.

Projectdrager, tevens president-commissaris van de oude suikerplantage Michel Sjak Shie, deed deze toezegging vanmorgen aan minister Soewarto Moestadja van Binnenlandse Zaken (BiZa). De kantoorruimte zal aangepast en ingericht worden door het ministerie, meldt de Communicatie Unit van BiZa.

Voor Moestadja is deze toezegging goed nieuws. “Het nieuwe kantoor voor Burgerzaken zal ongetwijfeld bijdragen aan het verder ontwikkelen van Mariënburg”, meent hij. “In heel Commewijne is er op dit moment geen fatsoenlijke trouwzaal. Met deze werkzaamheden kunnen BiZa en het CBB bewijzen dat zij bezig zijn te kijken naar mogelijkheden om de burgers de beste service te geven.”
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May