Vijf jonge schakers naar toernooi Trinidad
01 Aug 2012, 03:00
foto
De schaakdelegatie bestaat uit: Immanuel Kromosoeto, Avinash Kandhoesingh, Atishya Malgie, Benaja Kromosoeto, Shailesh Kandhoesingh en Anviti Adhin. (Foto: CSV)


Vijf jonge schakers van schaakvereniging CSV zijn naar Trinidad & Tobago vertrokken. Zij nemen van 2 tot en met 5 augustus deel aan de ‘Caribbean Chess Carnival Tournament 2012’. Topschakers uit Aruba, Amerika, Barbados, Venezuela en Trinidad participeren in dit toernooi.

Jaarlijks worden de twee hoogstgeplaatste schakers van CSV via een grandprixpuntensysteem op basis van de wekelijkse CSV-Laddercompetitie afgevaardigd naar de regio om hun krachten te kunnen meten met buitenlandse schakers en om Suriname uit te dragen.

De kosten voor de afvaardiging heeft de club gegenereerd via fundraisingsactiviteiten het gehele jaar door, zegt voorzitter Washuda Malgie. De twee afgevaardigden zijn Immanuel Kromosoeto en Shailesh Kandhoesingh, die respectievelijk in de U-20 klasse en in de U-14 klasse spelen. Verder zijn Anviti Adhin, Benaja Kromosoeto en Avinash Kandhoesingh op eigen kosten meegereisd voor deelname in de U-14 klasse. De schaakdelegatie wordt begeleid door Atishya Malgie.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May