Regen spelbreker bij opening internationaal cricket
31 Jul 2012, 22:00
foto
De regen viel vanmiddag met bakken uit de hemel, waardoor de internationale cricketwedstrijden in dokter Snellenpark geen voortgang vonden.


Het internationale cricket toernooi voor junioren onder 19 jaar (U-19) dat vandaag begon in het dokter Snellenpark, is afgebroken vanwege de aanhoudende regen. De openingswedstrijd ging tussen Cayman Island en Bahama's.

Bahama's stuurde Caymand Island aan bat. Cayman Island maakte 144 runs all out. Daarna ging Bahama's aan bat en maakte 35 runs tegen een verlies van drie wickets in 7.5 overs. Hierna begon het aanhoudend te regenen, waardoor de leiding genoodzaakt was de wedstrijd af te fluiten. De punten zijn broederlijk verdeeld tussen Bahama's en Cayman Island.

De tweede wedstrijd tussen Belize en Argentinië vond geen voortgang omdat het veld te nat was. Er is gewacht tot kwart voor drie om alsnog te kunnen spelen, maar toen begon het opnieuw te regenen waardoor die ontmoeting ook geen voortgang kon vinden. De wedstrijd is dus ook hier in een gelijkspel geëindigd. De organisatie hoopt dat morgen het weer zonnig zal zijn zodat het programma vlot kan worden afgewerkt.

Edgar van Genderen
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May