FTeW houdt zaterdag open dag
27 Jul 2012, 10:00
foto


De studentencommissie van de Faculteit der Technologische Wetenschappen (FTeW) houdt zaterdag een ‘open dag’. Aankomende studenten zullen goed geïnformeerd worden over hun studie aan deze faculteit. Het is ook gebleken dat studenten onbewuste keuzes maken over de studie, zegt Ignaas Jimidar, voorzitter van de studentencommissie.

Gezien de ontwikkelingen in het land zijn er meer dan ooit technologen nodig voor het realiseren van de projecten, meet Jimidar. De bezoekers zullen in de gelegenheid gesteld worden om kennis te maken met de zes studierichtingen,nl: Agrarische productie, Delfstofproductie, Milieuwetenschappen, Infrastructuur, Electrotechniek en Werktuigbouwkunde,door middel van presentaties (van afgestudeerden), practica die worden uitgevoerd door studenten.

Bezoekers worden ook in de gelegenheid gesteld om enkele van de practica ter plekke uit te voeren. De dag begint om 9 uur en duurt tot 14.00 uur. De studentencommissie is van plan om techniek en technologie te stimuleren onder de jongeren en zullen ook nog andere projecten uitvoeren in de komende tijd.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May